GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:

Wesley Pittens en Gaia Motorsports openen SSV Rally Academy

Nieuws

Wesley Pittens en Gaia Motorsports openen in samenwerking SSV Rally Academy.

Wesley Pittens die jarenlang actief is in de offroad sport en van start ging tijdens Dakar in 2019 heeft een overeenkomst gesloten met het Gaia Motorsports team. Jeffrey Otten een van de etappe winnaars in de SSV klasse in de Breslau Rally ziet Pittens als een mooie aanvulling binnen het team om verder te bouwen in de toekomst en mensen op te leiden.

Otten die zelf in 2020 starten met het side by side Rally rijden liep vanaf dat hij startten met deze takt van offroad sport tegen een aantal punten aan. Deze dingen waren onder anderen het navigeren maar ook het trainen en de werking van de buggy.

We zijn druk bezig om in februari nog een training te organiseren om ook meteen een aantal rijders voor te bereiden op de Fenix rally in maart. Waar Wesley Pittens ook van start zal gaan in een SSV buggy in samenwerking met Gaia Motorsports en QFF.

De Gaia Motorsports SSV Rally academy bied onder andere roadbook trainingen aan. Dit allemaal gebeurd tijdens een 4 uur durend programma waar de deelnemers ook rijden in een simulator. Naast deze trainingen zullen er ook circuit trainingen worden georganiseerd en zijn er buggy’s te huur in samenwerking met QFF Eersel. Dit allemaal om de beginnende Rallyrijder te ondersteunen en deze voor te bereiden op hun Rally avontuur.

Voor info en Roadbook trainingen houd onze Facebook pagina Gaia Motorsports in de gaten voor het reserveren van jou trainingen.