GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:

Verslag Breslau rally 2023

Nieuws

Met ons team van maar liefst 7 man zijn we begonnen aan de Breslau rally 2023.

Doel was om proberen om in de top 3 te finishen en onze nieuwe SSV goed te testen en daar waar nodig aan te passen om klaar te maken voor de Dakar 2024. Helaas hebben we door navigatie problemen/fouten en wat kleine problemen met de nieuwe SSV (koelventilator verloren, defecte ruitenwisser motor) dit niet kunnen behalen in de einduitslag. Wel reden we continu in de top mee met een aantal keer top 3 uitlagen. De SSV heeft veel potentie , we gaan de kleinen foutjes eruit halen en klaar maken voor de volgende en laatste test in oktober de FENEK rally in Marokko. Hierna maken we ons klaar voor de Dakar rally. Tijdens de Dakar rally hebben zich een aantal andere rijders bij ons aangesloten en voor nu gaan we met 3 SSV’s naar de Dakar en met 3 hebben we de gesprekken nog lopen die zich ook bij ons willen gaan aansluiten.

We maken gelukkig grote stappen voorwaarts en het wordt steeds professioneler waardoor andere zich ook bij het team van Gaia Motorsports willen aansluiten en gebruik willen maken van onze service. De SSV is super rijdt heerlijk , de schokdempers zijn goed afgesteld en de banden zijn geweldig. ( geen kapotte banden gehad) We gaan de ruitenwisser motor vervangen en voor de koelventilator een aanpassing maken zodat hij niet meer los kan komen.

We hebben laten zien tijdens de Breslau rally mee te kunnen rijden in de top met onze SSV en gaan nu voor een podium plaats tijdens de Fenek rally.

We houden jullie in deze app op de hoogte van nieuws en evenementen waaraan we mee doen de komende tijd.