GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:
GAIA MOTORSPORTS

Sponsoring

Hoe werkt het?

Sponsoring Gaia Motorsports

Gaia Motorsports regelt voor u een professionele sponsoring in de autosport en regelt voor u links tussen andere CEO’s die zich verbonden hebben in de autosport. U heeft de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden tijdens onze rally’s en evenementen , ook heeft u de mogelijkheid uw zakenrelaties mee te nemen tijdens deze onvergetelijke dagen.

Wij zorgen ervoor dat uw sponsoring maximaal wordt benut door de juiste doelgroep aan te spreken en uw netwerk uit te breiden tijdens rally’s en evenementen. We zorgen voor uw naamsbekendheid door branding tijdens rally’s en andere evenementen. Door gebruik van branding op banners, vlaggen, trucks, trailers, SSV’s, Bussen, tenten, ect promoten we u bedrijf volop. Daarnaast bent u zichtbaar tijdens landelijke en lokale TV uitzendingen en zichtbaar op de online platforms en diverse nieuwsbladen.
Klimaat

Is het voor bedrijven nog te verantwoorden om te investeren in de autosport?

Jazeker! In deze sport wordt maximaal rekening gehouden met lagere CO2 uitstoot. Door de ontwikkeling van synthetische brandstof (waterstof gecombineerd met methanol) , op deze manier wordt de brandstof CO2 neutraal. Ook worden er steeds meer accu-pakketten gebruikt die worden opgeladen door zonnepanelen op onze service trucks. Hierdoor zijn de aggregaten minder nodig zodat de uitstoot wordt gereduceerd. Kortom we zijn volop in ontwikkeling om deze sport te verduurzamen.
Sponsoring

Prijzen

Sponsoring

Contact

Kom in contact!