GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:
GAIA MOTORSPORTS

Sponsoring

Bereik Uw Doelgroep en Vergroot Uw Netwerk met Gaia Motorsports

Professionele Sponsoring in de Autosport

Gaia Motorsports biedt een unieke kans voor professionele sponsoring in de autosport, waarbij we niet alleen uw bedrijf in de schijnwerpers zetten, maar ook de mogelijkheid bieden om waardevolle verbindingen te leggen met andere CEO’s die zich hebben gecommitteerd aan de autosport.

Door te investeren in sponsoring bij Gaia Motorsports, krijgt u de kans om uw netwerk uit te breiden tijdens onze rally’s en evenementen, waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om uw zakenrelaties mee te nemen voor onvergetelijke dagen vol actie en avontuur.

Wij streven ernaar om uw sponsoring maximaal te benutten door de juiste doelgroep aan te spreken en uw netwerk uit te breiden tijdens onze rally’s en evenementen. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijfsbranding, waaronder prominente zichtbaarheid op banners, vlaggen, trucks, trailers, SSV’s, bussen, tenten en meer.

Daarnaast garanderen we uw aanwezigheid en zichtbaarheid tijdens landelijke en lokale TV-uitzendingen, evenals op online platforms en in diverse nieuwsbladen. Met Gaia Motorsports als uw partner in sponsoring, kunt u rekenen op een effectieve en professionele benadering om uw bedrijf op de kaart te zetten binnen de autosportwereld en daarbuiten.

Klimaat

Is het voor bedrijven nog te verantwoorden om te investeren in de autosport?

Jazeker! In deze sport wordt maximaal rekening gehouden met lagere CO2 uitstoot. Door de ontwikkeling van synthetische brandstof (waterstof gecombineerd met methanol) , op deze manier wordt de brandstof CO2 neutraal. Ook worden er steeds meer accu-pakketten gebruikt die worden opgeladen door zonnepanelen op onze service trucks. Hierdoor zijn de aggregaten minder nodig zodat de uitstoot wordt gereduceerd. Kortom we zijn volop in ontwikkeling om deze sport te verduurzamen.
Sponsoring

Prijzen

Sponsoring

Contact

Kom in contact!