GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:

Rallye Breslau 2022 Polen

Nieuws

Rallye Breslau Poland uitgereden op plek 12In het zuiden van Polen heeft het team van GAIA motorsports de Breslau Rallye niet onverdienstelijk uitgereden.

Het is de oudste amateur-offroad-rally in Europa, die de categorieën “Cross-Country” en “Extreme” combineert, en samen met de categorie “Ontdekking” maakt het een uniek motorsportevenement. Een plek in het hart van Europa waar teams van over het hele continent zich verzamelde voor deelname.

Het gebied waar de rallyroutes zich bevonden bestond voornamelijk uit zand- en onverharde wegen met enkele hoogteverschillen. De finish was in Drawsko Pomorskie, de militaire polygoon is traditioneel voor Rallye Breslau en is een integraal onderdeel van de geest van Breslau.

De deelnemers moesten een 1500 km route voor Cross Country en 1300 km route voor de Extreme categorie rijden inclusief de beroemde nachtetappe.

In de Breslau was elke etappe, elke bocht spannend. De variatie in de landschappen en de tracks was groot. Het team van GAIA Motorsports reed op hoge snelheid, en met goed navigeren en teamwork wisten ze ondanks diverse tegenvallers met afbrekend materiaal toch de 12e plek overal binnen te halen op een spelersveld van 70 deelnemers.