GAIA MOTORSPORTS

Mede mogelijk gemaakt door:

Op 17 maart 2024 behaalde Gaia Motorsports onder leiding van rijder Jeffrey Otten en navigator Marco Bouman een 1e plaats tijdens de 1e Peelrandrit in Gemert-Bakel. Deze offroad-rit van ongeveer 140 km bood uitdagende terreinen met modderige en waterrijke secties.

Tijdens de rally stuitte het team van Gaia Motorsports op een onverwachte probleem toen er plotseling witte rook uit de cabine opsteeg. Met de ervaring van de coureurs stopten Otten en Bouman om het probleem te onderzoeken, waarbij ze ontdekten dat de ruitenwissermotor was doorgebrand door het overvloedige water. Gelukkig was de servicecrew snel ter plaatse om een nieuwe motor te installeren, waardoor het team hun rit kon voortzetten met minimale vertraging.

Met hun ervaring wisten Otten en Bouman de ”Sahara van Handel” te overwinnen en de eerste plaats te veroveren tijdens de tijdmeting op de track.

Het succes van Gaia Motorsports tijdens de 1e Peelrandrit was mede te danken aan de servicecrew van Gaia Motorsports en de goed georganiseerde route van het evenement. Het team is dankbaar voor de inspanningen van de organisatoren om een uitdagend parcours uit te zetten.

Voor Otten en Bouman was het bijzonder om deel te nemen aan een rally in hun eigen regio van Gemert-Bakel. Met hun overwinning hebben ze opnieuw laten zien dat ze thuis zijn op het offroad-terrein.

Het team kijkt nu al uit naar hun volgende avontuur op het ruige terrein, vastbesloten om hun succes voort te zetten in de wereld van offroad racen.